ALTID
DANSK-TALENDE GUIDER!

TUR 8: Hop On - Hop Off

NYHED
48 timers brug af bus samt 1 time sejltur. Foregår også på DANSK
Kr. 245,-
pr. person

HVER DAG

Prøv denne spændende måde at se hele Prag - både absolut centrum samt Prags yderområder. Det hele sker med minibus på 3 forskellige rundture og med muligheden for at stå af/ på undervejs, lige nøjagtigt hvor du har lyst. Derudover medfølger der også en times bådtur.

Prisen er kr. 245,- per person og det inkluderer følgende: 48 timers frit brug af billetten på alle 3 buslinjer samt 1 times sejltur på Moldau!

I busserne er der selvfølgelig dansk audio-guide (der udleveres 1 sæt høretelefoner til hver gæst). Der er mulighed for at stå af/på på 26 forskellige steder og der kan skiftes frit imellem de forskellige buslinjer. Busserne kører alle dage fra kl. 09.00-19.00 (365 dage om året) og der er både en chauffør samt en assistent på hver bus. Assistenten vil hjælpe jer, hvis I har spørgsmål eller problemer.

Turen kan varmt anbefales hvis man er gangbesværet. 

Der standses ved eller i nærheden af alle kendte attraktioner i Prag, så på denne måde kan man få set hele Prag, uden at skulle slide skoene helt ned. Da der benyttes minibusser, så er det muligt at komme ind til steder, hvor almindelige turistbusser ikke må køre. Derudover er der inkluderet 1 times sejlads på Moldau. Bussen holder ved båden. Vi anbefaler denne måde at opleve Prag på!

 

Hoponhopoff5

 

Praktiske informationer:
Betaling: Skal ske direkte til guiden og kan ske i danske kroner, euro eller tjekkiske korunaer.
Mødested: Billetten udleveres ved Krudttårnet, Prasna Brana, som er centralt beliggende på Republik Pladsen på tjekkisk Namesti Republiky.
Mødetid:
 Billetten udleveres kl. 08.30 på den ønskede dag.