ALTID
DANSK-TALENDE GUIDER!

Kr. 85,-
pr. person

HVER DAG FRA 09.30 TIL 11.15

Den Korte Byrundtur er en perfekt start på opholdet i Prag. Her vil I opleve byens charmerende atmosfære og se mange af de kendte seværdigheder. På denne tur får I set det meste af den gamle bydel, den nye bydel og det jødiske kvarter på en spændende 2 timers byrundtur med lokal dansk guide.

Guiden vil føre jer rundt i den gamle by med start fra Krudttårnet og ned i de små gader og passager til Václavpladsen, som har dannet ramme om flere historiske begivenheder fra middelalderen og frem til nutiden. 

Vi går videre ned til den gamle rådhusplads med det verdensberømte astronomiske ur og Týnkirken. Undervejs ser vi bl.a. Centraleuropas ældste universitet, Stænderteateret hvor Mozart optrådte, Rådhuspladsen, Jan Hus statuen, store flotte paladser og små hyggelige steder.

Turen forsætter igennem den jødiske bydel Josefov med alle de smukke bygninger og den gamle jødiske kirkegård, inden vi når Karlsbroen, Prags gamle stenbro fra 1357. Vi afslutter turen oppe på Karlsbroen. Den Korte Byrundtur er rigtig spændende tur hvor I også vil høre om landets historie på godt og ondt. På turen får I mange oplysninger som I kan bruge til resten af opholdet i Prag.

Turen er til fods.  
 

Praktiske informationer:
Betaling: Skal ske direkte til guiden og kan ske i danske kroner, euro eller tjekkiske korunaer.
Mødested: Alle ture starter ved Krudttårnet, Prasna Brana, som er centralt beliggende på Republik Pladsen på tjekkisk Namesti Republiky.
Mødetid:
 Turene starter på de tidspunkter, der er anført for turbeskrivelserne.