ALTID
DANSK-TALENDE GUIDER!

Kr. 340,-
pr. person

HVER DAG FRA 18.30 TIL 22.30 (undtagen søndag)
Minimum 4 personer
(Spis og drik ALT hvad du kan)

Tag med på en festlig middelalderaften med alt inkluderet; både alt hvad I kan spise, drikke samt et meget underholdende Middelaldershow.

Denne aften er en god mulighed at opleve Prag bedste Middelalderaften på et af de ældste værtshuse fra 1375, og hvor kældrene er dateret endnu længere tilbage i tiden. Prag har en yderst fascinerende historie med gamle kældre og undergrund, og nu er der chancen at komme med på en festlig aften på et middelalderværtshus.

Vi tager jer med på den gamle middelalderpub og starter med en velskænket øl eller et glas vin. Menuen starter med en forret med forskellig ost og salat og så kommer de store fade ind med masser af forskelligt lækkert kød og der sluttes af med dessert. Hele aftenen serveres der vin, vand og selvfølgelig øl, alt efter jeres smag. Det er skummende hjemmebrygget mørkt øl eller pilsner øl og I må drikke alt hvad I kan!

Underholdningen varer hele aftenen og er med mavedansere, jonglører, dans med sværd, ild-pustere og alle skaber de en stemning som tilbage i middelalderen. Alle tjenerne er klædt i middelalderlige klæder, ligesom underholdningen og musikken er middelalderligt inspireret. Man kan blive lidt overrasket og more sig over, at tjeneren er uforskammet, som det bør sig i middelalderen.

Det er en fest aften for alle med 3 timer med god middag, show og drikke og kan anbefales til alle som vil have en sjov aften.

Dette indgår på denne festaften:
- Stor 3 retters middelalder middag med alt hvad I kan spise.
- Fri drikke hele aftenen. Man kan få det gode hjemmebryggede øl eller vin samt sodavand.
- Middelaldershow med stor underholdning med blandt andet junglører, mavedansere, ildpustere og meget andet.
- Besøg på et af Prags ældste vætshuse.
- Guide henter jer efter aftale (hvis ikke andet er aftalt, så er mødested på Namesti Republiky).

Praktiske informationer:
Betaling: Skal ske direkte til guiden og kan ske i danske kroner, euro eller tjekkiske korunaer.
Mødested: Alle ture starter ved Krudttårnet, Prasna Brana, som er centralt beliggende på Republik Pladsen på tjekkisk Namesti Republiky.
Mødetid:
 Turene starter på de tidspunkter, der er anført for turbeskrivelserne.