ALTID
DANSK-TALENDE GUIDER!

Kr. 360,-
pr. person

HVER DAG FRA 16.00 TIL 21.00
Minimum 4 personer

Vi starter med at tage bussen fra Namesti Republiky til Zizkov, det tager ca. 10 min, hvor vi står af ved vores første pub. Her byder vi først på en 10 graders lys øl, som I kan nyde mens guiden holder et foredrag om de tjekkiske øltraditioner. Herefter vælger I selv, under kyndig vejledning fra guiden, en special-øl ud fra stedets menukort. Da pubben skifter ”øl-mærker” flere gange om ugen, kan vi ikke på forhånd sige hvilke øl, der er at vælge mellem. Men alle øllene er fra små, tjekkiske mikrobryggerier.

Herefter går vi den korte vej ned til "Det Udskudte Øje", som er en meget utraditionel tjekkisk pub, men med masser af atmosfære og et besøg værd. Her nyder vi endnu en øl, som vil være Kozel (en sort øl), Gambrinus eller Pilsner (husk at besøge deres toiletter, som er et helt kapitel for sig). 

Så er tiden kommet til at besøge det lokale mikrobryggeri Victor, hvor vi vil smage en af deres øl.

Derefter går vi nu til vores restaurant, hvor vi skal nyde en god suppe og en platte med forskellig slags kød. Hertil er der fri øl, indtil turen slutter.

Foretrækker man vin eller vand på hele turen, så er det også i orden. 

BEMÆRK: MEDBRING 1 SPORVOGNSBILLET PR. PERSON.

Praktiske informationer:
Betaling: Skal ske direkte til guiden og kan ske i danske kroner, euro eller tjekkiske korunaer.
Mødested: Alle ture starter ved Krudttårnet, Prasna Brana, som er centralt beliggende på Republik Pladsen på tjekkisk Namesti Republiky.
Mødetid:
 Turene starter på de tidspunkter, der er anført for turbeskrivelserne.