ALTID
DANSK-TALENDE GUIDER!

Kr. 295,-
pr. person

HVER DAG FRA 17.30 TIL 20.00

Nyd Prag fra vandsiden på denne aftentur på Moldau. Oplev magien i Prag på vores populære bådtur med den fantastiske udsigt over byen. Her er der mulighed for at se de storslåede bygninger, paladser og Prags borgområde med Skt. Vitus katedralen på ene side og den gamle by med det jødiske kvarter på den anden side. Vi tilbyder en 2 timers bådtur med buffet bestående af adskillige kolde og varme retter, kage og frugt til dessert, samt et glas øl, vin eller vand til maden, mens vi sejler under Karlsbroen til en af de utallige sluser og forbi nogle af de specielle øer og kajanlæg i Prag.

Vi sejler igennem byen omkring solnedgang, så noget af turen foregår i dagslys, og vi ser Prags flotte bygninger oplyst. Det giver en helt speciel oplevelse. Vores lokale guide vil fortælle om de ikoniske bygninger og seværdigheder, som vi sejler forbi samt holde et populært foredrag om det sociale forhold i Tjekkiet herunder det generelle liv i Prag fra tiden under kommunismen frem til i dag med barsel, løn, uddannelse, sygehusvæsen, boliger og pension. Efter spisningen kan man gå op på dækket, hvorfra man kan nyde storbyens lyde og chamerende atmosfære, mens man sejler tilbage til udgangspunktet.

Guiden vil være behjælpelig med at vise gæsterne op til byens centrum efter turen.

Denne tur er beregnet til alle typer af gæster, som ønsker en hyggelig og afslappet tur med at se mange af Prags seværdigheder fra vandsiden.

Dette er inkluderet på bådturen på Moldau.
·       En hyggelig 2 timers sejltur på floden Moldau.
·       Buffet med lune og kolde retter.
·       Kage og frugt til dessert.
·       Et glas øl, vin eller vand til maden.
·       Et lille velkomstdrink til gæsterne.
·       Lokal dansktalende guide.

Praktiske informationer:
Betaling: Skal ske direkte til guiden og kan ske i danske kroner, euro eller tjekkiske korunaer.
Mødested: Alle ture starter ved Krudttårnet, Prasna Brana, som er centralt beliggende på Republik Pladsen på tjekkisk Namesti Republiky.
Mødetid:
 Turene starter på de tidspunkter, der er anført for turbeskrivelserne.